eurolottoOm du är mycket i spelsvängarna på nätet vore det inte alls konstigt om du känner igen EuroLotto.com. Det är nämligen en väldigt populär sida på nätet som såklart sysslar med lottverksamhet. Det är en sida som vänder sig till spelare från olika länder. Tack vare att man från EuroLottos sida har så många besökare kan man erbjuda dagliga lottoutbetalningar. Frågan är om inte det har väldigt mycket att göra med varför EuroLotto.com kommit att bli så omtyckt i flera olika länder.

Olika lotterityper

En så stor sida som EuroLotto erbjuder såklart sina spelare många olika spelalternativ. Bland de mest populära finner du bland annat EuroMillions, EuroJackpot, MegaMillions, PowerBall, Lotto 6/49 och Super Enalotto. Du kan enkelt läsa på om de olika varianterna så att du kan välja det lotterialternativ som faller just dig i smaken.

EuroLotto – ett initiativ från Cherry AB

Bolaget bakom EuroLotto är inte direkt någon kattunge. Det är inga mindre än svenska Cherry AB som driver EuroLotto. Cherry AB är ett svenskregistrerat aktiebolag som varit med i spelsvängen ända sedan 60-talet! Med andra ord är man inte direkt nya i branschen. Kanske är det därför man lyckats få sitt kära EuroLotto att växa så snabbt.

Få pengarna tillbaka om du förlorar?

Det här låter lite för bra för att vara sant. Det stämmer faktiskt att du kan spela och få tillbaka pengarna efteråt om du förlorar. Det finns dock en hake. Det är att du bara kan göra detta en gång! Det är ett sätt att få in nya spelare till lotteriet. Det fungerar så att du köper en lott. Om du sedan skulle ha oturen att förlora på din första lott får du tillbaka dina pengar.

Det är egentligen en win-win-situation. EuroLotto ökar antalet spelare på sitt casino tack vare att erbjuda en riktigt schysst välkomstbonus. Samtidigt tjänar ju också spelaren på det här systemet då han eller hon har möjligheten att få tillbaka pengarna för sin första lott. Se dock till att läsa villkoren för att försäkra dig om att de stämmer överens med din bild av hur det fungerar. Sedan är det bara att sätta igång och helt enkelt hoppas på det bästa.