EuroSlots är en jättesida som fokuserar särskilt mycket på videoslottar. Den senaste tiden kan man säga att videoslottarna verkligen tagit fart. Idag har många nya spelare lyckats hitta till slotvärlden. Det är lätt att förstå tjusningen. Det är något med spelens simpelhet samtidigt som det aldrig är ospännande. Istället sitter man ständigt på spänn för att man aldrig vet när den där riktigt stora vinsten kan slå ned som en blixt.

Klassikern Cherry AB ligger bakom

Vilket är egentligen företaget bakom EuroSlots.com? Cherry AB är en av spelvärldens absoluta giganter. Dessutom är bolaget svenskt och registrerat på den svenska börsen. Cherry AB ligger bakom många andra initiativ inom spelvärlden. Inte minst är man känd för EuroLotto som snabbt växte till att bli ett av de mest populära lotterierna på internet.

I sammanhanget EuroSlots och euroslots-1videoslottar i allmänhet är det främst Yggdrasil Gaming som är intressant. Yggdrasil är nämligen en spelutvecklare som befinner sig under Cherry Casino-flagg. Vad passar bättre än att ha en plattform för särskilt slottar och dessutom ha ett spelutvecklarföretag i form av Yggdrasil till att ta fram slottar?

Yggdrasil har fått väldigt mycket beröm från omvärlden. Det syns inte minst på antalet spelsidor som visat intresse för att köpa in spela från utvecklarna. Man har minst sagt lyckats med något eget och det märks på sidorna.

Utbud på EuroSlots

På EuroSlots har du precis som namnet avslöjar främst ett utbud av videoslottar. Eftersom Cherry AB ligger bakom både EuroSlots och Yggdrasil Gaming kan du räkna med att det finns gott om Yggdrasilspel liggandes på sidan. Ett relativt nytt spel du kan hitta där och som många kritiker rekommenderar är Holmes. Det rör sig om ingen mindre än Sherlock Holmes. Ditt uppdrag i spelet är att lösa mysteriet och om inte hitta mördaren, så i alla fall hitta lite rikedomar!

Bonusar

Du har även en del bonusar att tillgå på EuroSlots. Erbjudandena varierar men i regel brukar bonusarna på EuroSlots vara väldigt generösa. Ett tips är därför att våga kolla in sidan för att se om det kanske finns någon lite särskilt lukrativ bonus du kan ta del av när du ska börja spela på sidan.