spilleautomater-logo2SpilleAutomater.com är precis vad det låter som – en sida sprängfylld med spännande spelautomater du förhoppningsvis kan bli rik på! Casinot har ett norskklingande namn. Det är helt enkelt för att kunna vända sig till den norska marknaden på ett bättre sätt. Sidan ägs av Cherry AB, som är ett bolag registrerat på svenska börsen.

Med andra ord behöver du inte vara rädd för att ett spel på en norskklingande sida ska brännmärka dig som förrädare. Istället väljer du med SpilleAutomater att stötta ett svenskt bolag.
Det finns oerhört mycket att hitta på SpilleAutomater. Man har blivit något av en expert inom just videoslotsbranschen.

Yggdrasil Gaming

Om du kollar runt på sidan kommer du snart märka att den har ett ovanligt stort utbud av spel från Yggdrasil Gaming. Det finns egentligen två anledningar till det. Den första är att Yggdrasil Gaming gör väldigt omtyckta spel. Genom att blanda snygg grafik med snyggt upplagda spelfunktioner har man verkligen lyckats slå sig in i branschen ordentligt. Den andra anledningen är att Yggdrasil Gaming och SpilleAutomater.com har samma ägare – nämligen Cherry AB.

Utbudet på SpilleAutomater

Av förståeliga anledningar finns det gott om Yggdrasilautomater på sidan. Det finns dock så mycket mer än så. Man har inte varit fåfänga och endast valt Yggdrasilspel. Istället har man samlat spel från branschens alla ledande spelutvecklare. Det har resulterat i att man kan presentera en imponerande arsenal sprängfylld med spelkrut som kan tilltala så gott som alla spelälskare.

Gonzos-Quest-headerEn av de mest spelade titlarna på sidan researchpaperwriter är utan tvekan NetEnts jättepopulära slott Starburst. Det är en minst sagt färggrann historia som bjuder på många fina bonusfunktioner. En annan känd NetEnt-slot på sidan är Gonzo’s Quest.

De har dock inte helt och hållet snöat in på videoslottar. På SpilleAutomater hittar du också en del kortspel i automatform. Kategorn Videopoker är långt ifrån orörd, tvärtom är det många som går till SpilleAutomater.com för att spela just videopoker.